Participa en el vídeo clip SQVMUSICS

vídeo clip SQV MUSICS El dijous dia 24 de juliol a les 21.00h a la Masia Can Feliu, la productora Deliris, filmarà la festa final d’un vídeo clip que està fent l’Associació de Músics de Sant Quirze amb la col·laboració de l’Ajuntament per tal d’ensenyar a tothom el nostre poble, la seva gent, els seus músics i la seva festa. Esta previst que vinguin els gegants, els diables, tots els músics que han participat… Però ens falta el més important… ens faltes tu. Si vols participar i sortir en el vídeo cal que vinguis amb moltes ganes de passar-ho bé. Us hi esperem!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s