Dilluns audició dels Amics de la Música

El proper dilluns dia 10 de novembre a les 6:30 de la tarda nova audició dels Amics de la Música a la Patronal
En aquesta audició podrem contemplar el Ballet EL LLAC DELS CIGNES de Tchaikowsky gravat al Teatre de la Òpera de Viena, amb la participació de RUDOLF NUREYEV en el personatge de Sigfrid  i MARGOT FONTAINE en el de Odette, així com la de la Orquestra Simfònica de Viena dirigida per Truck Branss.
La duració de la obra es de 1 hora i 45 minuts. Per que en feu un tastet per tal d’anar obrint boca, us adjuntem dos vídeos amb dos petits talls de l’obra. Cliqueu si us plau en els enllaços següents:  Dansa dels petits cignes — i —  Rudolf Nureyev i Margot Fontaine
També dir-vos que podreu adquirir les participacions del número 40.955 de la Loteria de Nadal que volgueu i que aquells que encara no heu recollit el carnet de la temporada també ho podreu fer abans o després de l’audició.
Us volem agrair en nom propi i de tots els assistents la exquisida puntualitat observada en la anterior audició.
De forma experimental hem creat un perfil de Facebook per a tots nosaltres. Podeu entrar-hi a  “Amics de la Musica de Sant Quirze del Vallés” i tindreu accés a informació sobre les programacions previstes i altres continguts que anirem posant. Si sol·liciteu Amistat, un cop confirmada per nosaltres podreu escriure a la cronologia o canal de noticies, els vostres suggeriments i comentaris, sempre relacionats amb l’objectiu de la nostra associació que es difondre la música clàssica al poble.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: