Blue Monkeys i LLetraferits a la benvinguda de la Festa Major de Sant Quirze del Vallés

Un cel enterbolit i plujós ens va acompanyar durant el primer dia de Festa Major,raó per la qual es va optar per donar-li la benvinguda al recinte de La Patronal on alguns dels millors restauradors i pastissers de la vila i els grups de música locals Blue Monkeys i Lletraferits, van aplegar esforços per oferir un excel·lent maridatge entre música i gastronomia.
El públic assistent va poder gaudir d’una saborosa oferta de platets i tapes mentre els Blue Monkeys amenitzaven l’ambient amb una selecció de clàssics del jazz, la bossa nova i el blues. Després d’ells van pujar a l’escenari els Lletraferits que van interpretar un repertori de cançons pròpies inspirades en la poesia d’autors com Gabriel Ferrater, Salvador Espriu i Raquel Lanseros entre d’altres.

Etiquetes: , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: