Il Quartetto Stravagante, Jokermen i Whiskey Lies van omplir de bona música la nit del Dissabte.

Molt abans de començar el bolo de Il Quartetto Stravagante tot i que es presentaven en fomat Quintetto) ja es palpava a la Plaça de la Vila un no sé què, que feia preveure una nit plena de bones vibracions i molt bon rotllo. La gent volia passar-s’ho be i no va trigar a connectar amb les versions dels clàssics italians dels 60,70 i 80 que Il Quartetto els oferia. Sens dubte una proposta musical per totes les edats que no va deixar a ningú a la cadira.

Més tard va fer la seva aparició a la plaça, el Bob Dylan amb la seva banda (sembla que ara es fan dir Jokermen). Un repertori ple de bon rock and roll i country rock de les primeres èpoques del Dylan que va agradar als condicionals del músic i els que només buscaven passar una bona estona gaudint d’un concert de primer nivell.

I per acabar, cap a les 00.30 , aquest cop a l’escenari de la plaça Anselm Clavé, vàrem tenir l’enorme plaer de gaudir d’una de les bandes joves amb més projecció d’enguany, els Whiskey Lies, un grup que van desbordar energia per fer-nos gaudir del seu rock amb influències dels 70’s i amb molts tocs de Soul.  Joventut, potència i virtuosisme de tots els seus membres, amb la veu potent i explosiva del seu vocalista que et trasllada a registres només aptes per alguns privilegiats.
Una nit màgica… Plena de sentiment, bones vibracions…. i bona música Km 0

Etiquetes: , , , , , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: